פורטל ההומור והצחוק של ישראל. באוויר כבר 29 שנה!
בדיחה אקראית
בדיחה אקראית

נשים קודם

זה סיפור על זוג אוהבים שהכירו שנים רבות והם אהבו אחד את השני עד מוות. הם היו עושים הכל ביחד, אחד למען השנייה. הם חיו ביחד, שיתפו בכל אחד את השני וחילקו את הכל בינהם וכל זאת מתוך אהבה.

אהבתם האחד כלפי השני הייתה גדולה וחזקה יותר מהחיים עצמם, לכן יום אחד החליטו השניים לשמר את אהבתם לנצח נצחים. הם החליטו לקפוץ מצוק כדי לא לאבד את אהבתם לעולם.

שבוע לפני המעשה בזבזו את כל כספם על עצמם טסו במחלקה ראשונה לחופשה, בילו כמו מלכים, נהנו כמו שלא נהנו מעולם ואהבתם אחד כלפי השני אף גדלה עוד יותר.

בסיום החופשה הגיעו לצוק. לפני הקפיצה הם הסתכלו זה על זו והוא אמר לה, "בואי נחזיק ידיים ונקפוץ ביחד."

היא אמרה, "קפוץ ראשון ואני אבוא אחרייך."

הבחור קפץ מהצוק, לעומתו הבחורה חשבה למה למות עכשיו הרי יש לה חיים שלמים לפניה, היא תלך, ותתחתן עם מיליונר ותהיה מסודרת בחיים, וכך היא עשתה.

לכן כל פעם שאתם הולכים למקום כלשהו אם האישה זכרו את משפט הבאה – נשים קודם…

דירוג
3.5/5

מומלצי היום

על ילד שלמד מאביו שעדיף לתת מאשר לקבל
ילד שסיפר בכיתה שאבא שלו רוקד במועדוני הומואים
האב הטרי מבקש מאישתו שתראה לו את התינוק
על ילד שמסדר את החוב שלו כלפי אביו
ההבטחה של הפרסי לבנו, אם הוא יהיה ילד טוב

באותו נושא

למה הגברים חושבים שהנשים שלהם בוגדות בהם
כשמנכ"ל מקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה
מכתבי הגירושין שכתבו בני הזוג אחד לשני
מומחי מחשבים מוצאים מנורה עם שד משאלות
כמה מתכנני שבב פנטיום צריך כדי להחליף נורה